адвокат-онлайн

АДВОКАТ ОНЛАЙН

Какви са предимствата при използване на услугата „Адвокат онлайн“ ?

Услугата „адвокат онлайн“ ви дава възможност да получите правна услуга, без да отделяте време за предварителна среща или консултация, да записвате предварително ден и час за среща, да губите време за пътуване или прекъсвате своето работно време.

В продължение на няколко години нашата кантора предлагаше услугите си онлайн единствено за клиентите ни от чужбина, но по-късно множество клиенти от България също се възползваха тази услуга, първоначално заради това, че нямаха възможност да пътуват и осъществят среща с нас, а впоследствие този начин на работа се оказа много по-удобен и предпочитан за много от нашите клиенти.

Как се осъществява услугата онлайн консултация ?

Изпратете ни запитване по вашия правен проблем, чрез имейл или на скайпа на кантората. В много кратък срок ще получите отговор дали поставеният въпрос е в областите на правото, с които се занимаваме и дали бихме могли да ви бъдем полезни и какъв е начина на действие.

Безплатна онлайн консултация

Отговорът дали поставеният от Вас въпрос е от нашата компетентност, както и мнението за начина на разрешаване на въпроса не Ви ангажира със заплащане на адвокатско възнаграждение. Това е само форма на предварителен контакт.

Ако след това решите, че бихме могли да ви съдействаме или да ни възложите разрешаването на вашия правен проблем пишете ни. Следващата стъпка е да ни изпратите свързаните със случая документи, а при необходимост може да ви зададем и допълнителни уточняващи въпроси. Документите може да изпратите, чрез имейл след като ги сканирате или по пощата, или куриерска служба след като направите ксерокопия.

Винаги посочвайте имейл или телефон за обратна връзка.

Правен съвет по вашия въпрос

След като изясним и проучим подробно всички факти и обстоятелства ще Ви изпратим своето конкретно и подробно предложение как да бъде разрешен Вашия проблем или как следва да се постъпи във Вашия случай, както и какви са отделните стъпки, които следва да се предприемат и свързаните с това такси и разноски. Бихте могли да поставите допълнителни въпроси за пълно изясняване на въпросите, които възникват у Вас и ще получите отговор по имейл.

Тази подробна и конкретна консултация е на цена от 25 лева и може да я получите по имейл след като бъде заплатена. Може да заплатите по банков път или, чрез предложения на сайта начин за плащане.

Ако разрешаването на Вашия проблем е свързан със започване на съдебно дело по него се дължи адвокатски хонорар в зависимост от вида дело, съгласно тарифата за минималните адвокатски възнаграждения. При упълномощаването ни от Вас за представителство по делото заплатената такса за консултация ще бъде приспадната при плащане на хонорара.

Ако разрешаването на случая е свързано с извършването на друг вид адвокатски услуги, а не представителство пред съд ще получите подробна информация за вида и услуги и цената им за да прецените желаете ли извършването им.  Всички услуги се извършват след изявяване на желание за това от Ваша страна и след заплащане на договорената цена.

Основната цел на предоставяната онлайн правна услуга е да получите своевременно информация по Вашия въпрос за да можете по-лесно и обмислено да вземете решение за стъпките, които да предприемете. Освен това пестите Вашето време.

Можете да направите директно запитване или да поръчате услуга, използвайки формата за контакт по-долу.